Nikotinfri Design

Bellahøj Kræmmermarked (rygerlunger, vindjakker, topmaver, campingudstyr, Carlsberg, Sussi og Leo, pommes-fritter, organiseret tyveri af småbørnsfamilier, epidemisk overvægt & skånelsesløs røvpuling af arbejderklassen) udgjorde i dag de grusomme rammer for rygestop #6, dag #1a.
Det er det samme der altid sker: vrede, irritation, misantropi & pessimisme. Menneskeheden er fucked, alle er grimme at se på, og ingen har fattet en skid af noget som helst. Og der er ingen der skal prøve at pisse på mig.
Efter en halv times tid, blev vi enige om, at det var bedst jeg gik hjem med den yngste. Det går over om 48 timer. Så er jeg clean. For denne gang har jeg fattet det: Cigaretten er ikke andet, end et aggregat til at give én abstinenser. Kun i minutterne lige efter man har røget en cigaret, befinder man sig i den normaltilstand som ikke-rygere befinder sig i hele tiden.
moleskin.pngDen vakse læser, vil ha’ bemærket at der er blevet rodet lidt mere rundt med designet (K2 droppet!). Det er stadig en form for flad antidesign, men synes det ser… originalt ud. Det føles fleksibelt og fremtidsivrigt.
Al metadata, links & kategorisering, er blevet flyttet ned i bunden, og skal nu aktivt fremkaldes. Det er et forsøg på at bringe indholdet forrest på scenen igen. Synes der er en kedelig tendens til at indhold druknes i forskellige kategoriserings-værktøjer (rent visuelt).


Lige præcis dette indlæg er en real-life test af et to-kolonne-system direkte i indlægget. Er bange for at det ødelægger kommentarlinks & fodnoter. Næh!

Savner stadig en elegant, diskret & ophøjet integration af delicious.


  1. Tidligere forsøg beskrives her & her & her & her & her! []

6 thoughts on “Nikotinfri Design

Leave a Reply