Daily Archives: 23/11/2007

Foamee, Chumby, Ribbons m.m.

Godt: jeg har to fromme ønsker for tiden der kommer. Den ene at udfærdige en e-handels julegaveguide med skøre, fede, coole, originale ting som man kan bestille over nettet, og med hvilken man hurtigt kan overstå sine julegaveindkøb, og dermed undgå sidste øjebliks frustrationer SAMTIDIG med at man bliver helt vildt populær hos familie og venner. Jeg har fundet mange fede ting. Men det tager tid at lave en sådan liste, og tid er en f**** mangelvare i mit liv.

Den anden: en post der er en udtømmende guide over tjenester der hjælper én med at udgive filer – word dokumenter, pdf’er, powerpoint osv. Men det tager tid, og tid er en f**** mangelvare i mit liv. Så indtil videre må i nøjes med:

  Webrelateret-agtigt:

 1. 20 directories din blog skal være listet i
 2. Tutorial om Yahoo Pipes – Pipes tror jeg ville være en smart ting at investere tid i, giver mulighed for at opliste, blende, sortere, og filtrere x antal af alle internettets feeds, til et præcist og stærkt stykke kommunikation. Det virker smart og brugervenligt, men kræver altså at man sætter sig ind i det.
 3. Online Ribbon Generator Tool – som der står
 4. Foamee – sjov lille udnyttelse af Twitter API’et.
 5. Mediebilledet:

 6. Spiral Death Watch – skræmmende tal for avisbranchen
 7. Chumby – værdig aftager til TV, “RSS killed the TV-star”
 8. Sjov læsning:

 9. IT-investeringer der gik grueligt gal
 10. Sjov samtale om “token black guy”
 11. Podcast:

 12. SnapKast – udgiv Powerpoints som podcast (via)
 13. Mest stimulerende intellektuelle podcasts
 14. Værktøjer:

 15. SlimTimer – fantastisk tidsregistrerende værktøj. Men også farligt, fordi du finder ud af hvad du bruger din tid på. Tip: din effektive arbejdstid er meget lavere end du trora(via)

Ang. bibliotekr, så arbejdes der på sagen:

 1. Mockups sendt til grafiker – skal implementeres snart
 2. Funklende kodebase klar til at tage imod
 3. Det hele flyttet over på stærk dansk server

Det bliver fantastisk hvis vi når det, og grunden til at det tager den tid det tager, er at tid er en f*** mangelvare i vores allesammens liv.

 1. Denne post tog 27 minutter at skrive []