Monthly Archives: August 2007

Linkguides, lidt wp og mærkelige mennesker

 1. Stærke tips fra onlineminds: Kort link-guide til Findvej.dk + Nem kopiering af links (i Firefox).
 2. Interessant?

 3. Vold og kriminalitet i København – på et kort.
 4. Flicker.com er til salg. Koster lidt mere end 700K dollars.
 5. Miss South Carolina – hjernedød blondine. Altså virkelig hjernedød. Jimmy Kemmel forsøger at tolke.
 6. Ekstrem kropsdyrkning. Hvad pokker skal man sige til det? (via)
 7. A Perfect Mess: The Hidden Benefits of Disorder – forsvar for rod.
 8. WordPress:

 9. Inline Posts Plugin for WordPress at Aral Balkan – så posts kan vises på pages. Hmmm.
 10. Redirection – Manage 301 redirections without modifying Apache – brugbart når man skal flytte domæner.
 11. Har i øvrigt installeret Popularity Contest, Khanh’s Instant Notepad og Subscribe To Comments – se alle de andre på plugins jeg bruger-siden.
psykopat.jpg

Bibliotekr hackathon tirsdag den 4. September kl. 18.00

bibliotekr.jpg Bibliotekspressen har interviewet mig ang. ideerne bag Bibliotekr. Før det interview rammer postkasserne, kunne jeg godt tænke mig lige at få sitet på plads, begynde at åbne for udlån, spiffe det hele op, m.a.o. få den i skabet. Jeg kan ikke gøre det alene. Derfor inviterer jeg til udviklingsaften på Skelbækgade 40B tirsdag den 4. september kl. 18.00, hvor wordpress-kyndige, google-mappere, designere, folk der er generelt interesserede i projektet, indpiskere, potentielle brugere osv. kommer forbi, om ikke andet så for at hjælpe med at tvinge det på plads (eller bare drikke kaffe og sidde og sprede hygge). Tror seriøst ikke der skal mere end tre-fire timer til for at få sitet gjort brugbart.

Planen er at køre udviklingscomputeren på storskærm, så man kan følge med, komme med input osv. Her er trådløs net. Vi har tidligere livestreamet heroppe fra, så det overvejer jeg også. Det kunne udgøre en mærkelig forestilling.

Hvad får du ud af det? En sikker plads i det pantheon af ildbringere og innovatorer der hjalp til med at søsætte en rigtig sjov idé -> total sikker street cred og måske sindssyg meget traffik til din blog.

Skriv en kommentar, el. send en mail for at melde dig til, det er bedst at begrænse det til max. ti deltagere vil jeg tro.

P.S. Tag en bog med, som du kunne tænke dig at låne ud.
P.P.S Hvad kan man forberede?

 • Finde et dejligere theme end det nuværende
 • Kikke på den nuværende side og komme med forslag til danske begreber
 • Forslag til brugerflade, sign-up proces (som er lig med standard wp-signup, men måske der mangler en velkomsttekst af en slags) m.m.
 • Integration af Google bogURLer f.eks. http://books.google.com/books?id=-kKcAAAACAAJ&dq=hundehoved
 • Logo, velkomsttekst, mission statement osv.

P.P.P.S: Hør Harddisken indslaget om Bibliotekr her og hør også dette indslag om Emergens på WNYC Radio Lab (bl.a. om hvordan myrer tilsammen er kloge og skaber smukke systemer, men hver for sig er hjernedøde).

Projektledelse

Jeg havde en gang et job i et rengøringsselskab. En dag skulle jeg møde op på en adresse i et industrikvarter. Jeg blev bedt om at vaske gulvet [derovre et sted] i en lagerhal. Så blev jeg bedt om at vaske gulvet [derovre]. Og så [derovre]. Og [derovre].

Så var det tid til en frokostpause.

Så blev jeg bedt om at vaske gulvet [derovre]. Og [derovre]. Og [derovre]. Da dagen var omme havde jeg vasket 2000m2 gulv – hele lagerhallens gulvareal. Det var med vilje, at de om morgenen ikke bare havde sagt: “Du skal vaske gulvet i hele hallen“.