Monthly Archives: March 2006

Weblogkonsulenter / Sociale medier

Der er opstået en ny branche i DK. Firmaer der sælger den ydelse at installere – og kommunikere med – weblogs og lignende sociale værktøjer. Kan foreløbig se følgende på markedet (listet op i tilfældig rækkefølge):

  • Social Square: “Vi hjælper organisationer med at omstille sig til en verden, hvor kunder er deltagere – ikke modtagere. Vi arbejder med weblogs og andre teknologier, der fremmer samtaler, fordi samtaler er et bærende element i organisationsudvikling, innovation og kommunikation”
  • Froda og Bindslev: “Froda & Bindslev er et firma med ekspertise i Sociale Medier som weblogs, videoblogs og wikis.”
  • Ozlak: “Jeg rådgiver og leverer viden og inspiration om forandringsprocessen vi står midt i; mennesket som blot forbruger, bevæger sig over imod at blive mennesket som producerer. Alle mennesker bliver indholdsleverandørere i markedet og alle mennesker får en potentiel stemme i markedet.”
  • Connecta: “Connecta rådgiver om og understøtter de forandringsprocesser, som er en nødvendig forudsætning for vores kunders konkurrencekraft.”
  • Whyse: “Vi vil lave corporate blogs – blogs til firmaer – hvor mediets ånd stadig er intakt. Vores produkter er designet efter dette princip, og vi tilbyder derfor en workshop før levering af vores blogs.”
  • Geezer: “Geezer is the one man army of Anders Pollas. If you take your customers seriously and want to treat them with digital respect, GEEZER can help. If you want to make sure your online presence is up to par, let’s have a coffee and a talk. GEEZER is about web standards, digital communication through social media and open source platforms that won’t get in your way.”
  • Kolophon: “Vi har bred erfaring med markedsføring på internettet, og vi kan godt lide at eksperimentere med nye måder at kommunikere på, med blogs, mobiltelefoner m.m. Vi hjælper både med design og programmering af hele websites og af minisites til promovering af fx bøger, vi skriver og redigerer tekster, tager billeder, designer logoer, kører målrettede webkampagner m.m.”

Livestream fra Innovation Cup

D. 28. marts samles Danmarks mest innovative erhvervsledere, førende eksperter og politikere for at kåre de danske innovationsmestre. Dette sker på en stor konference i regi af Innovationsrådet. Her vil de mest innovative erhvervsledere præsentere fremtidens vinderstrategier og debattere dansk innovationspolitik med eksperter og politikere.

Havregryn far!

Situationen: Sønnike (2 år) ringede og ville sige hej, vi snakkede frem og tilbage en fem minutters tid, bl.a. om hvad han havde fået til morgenmad. På et tidspunkt cuttede forbindelsen, og jeg troede at han var kommet til at slukke for telefonen, og at det var enden på den samtale. Minuttet efter modtog jeg en sms-besked om, at der var en ny talebesked på 3 Svar. Det var sønnike der talte til mig, i den tro at jeg stadig var i den anden ende af røret. Hjerteskærende. Lyt selv:

sonnike.mp3 [40 sek, 400 Kb]

Jeg ringede selvfølgelig tilbage med det samme, og vi fik lukket den ordentligt.

[Alle talebeskeder bliver lagt som .wav-filer i min 3-indbakke]

Sille, Tidens Kvinder og fodboldmetaforer

Der har været problemer med kommentarfunktionen, virker igen?

Kunne mægtigt godt li’ at vide om Sille (tidligere FC smartlog) har fået flere eller færre læsere efter hun blev købt af FC Tidens Kvinder. Har hun tabt trofaste læsere, fordi hun nu blogger under bannerreklamernes maniske blinken, eller har hun vundet en masse nye, fordi eksponeringen er størrere (og er den overhovedet det)? Er der færre eller flere kommentarer? Har de nye rammer ændret på frekvensen af posteringer, eller på stemmens toneleje? Hvordan har flytningen påvirket kvaliteten af samtalerne? Hvad sker der den dag Alt for Damerne eller Woman byder ind på hende? Må hun så tage arkiverne med? Eller er hun på kontrakt? Er der er en transfersæson for bloggere?

Og hvem bliver den næste der får tilbudt et lignende deal? Og hvad har hun egentlig fået for det???